Kom ihåg!

Många av er ska säkert boka hotellvistelser eller hyrbilar inför kommande semestrar, glöm då inte att gå via Sponsorhuset. De har avtal med dem största hotell- och reseföretagen och varje bokning ger pengar både till dig själv och Gästrike Katthem. Allt som behövs är ett extra klick via Sponsorhuset. Läs mer.

Stöd oss

Föreningen Gästrike Katthem är en ideell förening med stora utgifter för hyra, veterinärvård, kattmat och kattsand. Du kan på olika sätt hjälpa oss i vårt arbete.

Skänka kattmat, sand och kattleksaker

eller städmaterial etc som används till katthemmet

Sprida länken till hemsidan, länka oss från din egen hemsida och tipsa dina vänner om oss

Köp Katthemmets kalender

Du kan köpa vår kalender och hjälper till att bidra till vår verksamhet.

Skänk en gåva, Plusgiro 403 19 65 - 9 
Skänk ett ekonomiskt bidrag. Stora som små - alla gåvor är lika välkomna och hjälper oss att ge katterna den veterinärvård de så väl behöver, köpa mat, betala hyra för katthemmets lokaler, försäkringar och andra omkostnader.

Skänk en gåva i någon annans namn som t ex födelsedagspresent, julklapp eller minnesgåva. Vi har fina kort och gåvobrev. Märk betalningen noggrant och lämna e-postadress så att vi kan kontakta dig. Kontakta oss om vad som ska stå i t ex gåvobrevet.

Skänk en gåva, betala med SWISH 
Skänk ett ekonomiskt bidrag. Stora som små - alla gåvor är lika välkomna och hjälper oss att ge katterna den veterinärvård de så väl behöver, köpa mat, betala hyra för katthemmets lokaler, försäkringar och andra omkostnader.

Skicka valfri summa till SWISH nummer: 1231374578

 

Är du företag kan du sponsra oss

Vill du sponsra oss har vi din logga på på vår hemsida och i våra medlemsblad och e-post nyhetsbrev till våra medlemmar och intresserade. Läs mer.

Donationsbössor

Vi har ett antal donationsbössor ute i ett antal affärer.

Bli stödmedlem

Medlemsavgiften kostar 150:-/år . Läs mer.

Aktiv medlem
Har du tid över och vill hjälpa till med arbetet i föreningen är vi givetvis mycket tacksamma! Det behövs alltid hjälp med olika arbetsuppgifter i föreningen. Exempel på arbetsuppgifter kan vara att arbeta på katthemmet vara jourhem etc. Kontakta oss om du är intressad av att hjälpa till så berättar vi mer.

Trycket på vårat katthem är väldigt stort just nu och därmed också efterfrågan på jourhem. Läs mer.

Annat

Har du har andra saker som du tror att vi behöver - ta kontakt med oss.